London Calling

London Calling

Stara škola u novom ruhu

14 uspešnih godina

Nakon 14 uspešnih godina Kreativnog jezičkog centra, škole osnovane u saradnji sa Oxford Centrom, promenila se administracija i škola je dobila novo ime- London Calling.

Iskusni predavači

Škola jezika ``London Calling`` je na više načina modernizovana i unapređena. Način prenošenja znanja deci i omladini je ostao isti, a svi profesori imaju višegodišnje iskustvo.

Zadovoljni polaznici

Mnogo polaznika je u školi ``London Calling`` zavolelo strani jezik, postalo sigurno u svoje znanje i upoznalo prednosti i mogućnosti koje se otvaraju kada se jednom savlada strani jezik.

O nama

Dobrodošli

Nekoliko generacija smo vodili od samih početaka učenja u predškolskom uzrastu do naprednog nivoa znanja. Zajedno smo se radovali prvim napisanim i pročitanim rečima, a onda i uspešno položenim Cambridge ispitima.

Ponosni smo što naši polaznici “London Calling” doživljavaju kao svoju školu.  Nakon što su položili željeni ispit obraćaju nam se kada god im zatreba neka pomoć ili sugestija. Ponosni smo što nam veruju i što nam se vraćaju kao prijatelji.

Naš stav je da dobrog profesora ne čini samo odlično poznavanje jezika već i spremnost prilagođavanja programa svakom polazniku i prepoznavanje posebnih potreba.